Stiri de ultima ora

Caz scandalos la ANAF! Un sportiv celebru, mort de doi ani, obligat să își plătească dările către stat

Caz scandalos la ANAF! Un sportiv celebru, mort de doi ani, obligat să își plătească dările către stat
Economic
Un caz incredibil a avut loc în aceste zile în Craiova, după ce un fost antrenor de tenis de masă, mare sportiv, a fost obligat să își plătească dările către stat, cu toate că din păcate a murit acum mai bine de doi ani

Ultima ora

Direcţia de Taxe şi Impozite Craiova i-a trimis unui fost antrenor de tenis de masă, mort de doi ani, o înştiinţare de plată pentru că nu şi-ar fi achitat asigurarea obligatorie a locuinţei. Cea care s-a trezit în cutia poştală cu documentul este chiar văduva acestui.

“Noi am fost şocaţi când am văzut asta. Noi am avut grijă să facem succesiunea după soţul meu la scurt timp după decesul acestuia. Practic, locuinţa figurează acum pe numele meu. Nu înţeleg cum este posibil aşa ceva şi nici ce trebuie să fac pentru a îndrepta această eroare”, a explicat Irina Bobocică, soţia craioveanului amendat, potrivit cancan.ro . 

Mihai Bobocică, antrenorul lotului de juniori III a naţionalei de tenis de masă a României a murit în 2017 într-un accident rutier. Antrenorul se îndrepta spre Mioveni, unde urma să participe la un concurs de tenis de masă, la volanul unui autoturism Seat care a fost lovit de autotren.

Şoferul TIR-ului, un bărbat în vârstă de 31 de ani, cu domiciliul în Dâmboviţa, a fost transportat, conştient, cu dureri la membrele inferioare, la UPU Slatina.

Articole similare :
comments powered by Disqus