Stiri de ultima ora

Casa Radio are un nou proprietar

Casa Radio are un nou proprietar
Economic
AFI Europe, proprietarul AFI Palace Cotroceni, cel mai mare centru comercial din București, a semnat pentru cumpărarea Casei Radio.

AFI Europe, proprietarul celui  mai mare centru comercial din București, a semnat pentru a cumpăra proiectul Casa Radio, cu până la 60 de milioane de euro, potrivit Profit.ro .

Dezvoltatorul imobiliar cu capital israelian Plaza Centers a semnat deja o scrisoare de intenție neangajată cu AFI Europe, deținută de Africa Israel Properties, pentru vânzarea participației de 75% în cadrul proiectului Casa Radio, pentru o sumă de până la 60 de milioane de euro, încheierea tranzacției fiind condiționată de îndeplinirea anumitor condiții.

Plaza Centers deține 75% din proiect, în timp ce 15% este deținut de autoritățile române, iar 10% de către un investitor turc.

Documentul semnat prevede că  AFI Europe are o perioadă de 3 luni pentru a realiza procesul de due-dilligence, după care pre-contractul de vânzare ar trebui să fie încheiat în 30 de zile după finalizarea acestui proces.
digi24.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus