Stiri de ultima ora

Brico Depôt România are un nou CEO

Brico Depôt România are un nou CEO
Economic
Kingfisher anunță astăzi că Adela Smeu a fost numită CEO al Brico Depôt România. Ea îi succede lui Christian Mazauric ce va prelua funcția de CEO al companiei B&Q Marea Britanie și Irlanda, din cadrul Kingfisher plc.

Adela Smeu este în prezent Director Financiar în cadrul Brico Depôt România, şi s-a alăturat companiei în 2015, iar timp de opt ani a fost Director Financiar în cadrul OBI Group. În trecut, Adela a deţinut funcţii la United Technology Corporation Paris şi PwC România. De origine română, Adela are o bună înţelegere a nevoilor şi aspiraţiilor clienţilor la nivel local. Ea va prelua noua funcţie începând cu 1 iulie.

Christian Mazauric s-a alăturat Kingfisher în urmă cu 16 ani şi a deţinut funcţii de conducere în departamentele financiare şi operaţiuni din Franţa, Marea Britanie şi România, inclusiv Director Financiar al Castorama Franţa, Director Financiar al B&Q şi, cel mai recent, CEO al Brico Depôt România.

"Mi-a plăcut foarte mult timpul petrecut în România şi sunt mândru de realizările pe care împreună cu echipa le-am adus în cei doi ani de la preluarea mandatului. Sunt încrezător că Adela este alegerea potrivită pentru a dezvolta compania împreună cu echipa excelentă pe care o avem aici,  ” a declarat Christian Mazauric.

"Vom continua consolidarea companiei Brico Depôt pe piaţa din România şi ne dorim să fim şi mai aproape de clienţi pentru a le oferi constant cele mai bune soluţii pentru amenajarea şi renovarea locuinţei", a declarat Adela Smeu.
capital.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus