Stiri de ultima ora

Biserica Ortodoxă va avea un reprezentant în Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării

Biserica Ortodoxă va avea un reprezentant în Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării
Economic
Un reprezentant al Bisericii Ortodoxe va face parte din conducerea Consiliului Naţional pentru Combaterea Discriminării(CNCD), ca urmare a unei propuneri făcute de PMP, informează g4media.ro.

E vorba despre preotul Ionuţ Mavrichi, consilier al Patriarhului Daniel, propus de PMP, partidul fondat de Traian Băsescu şi condus de Eugen Tomac.

Biserica Ortodoxă Română susţine într-un comunciat de presă că nu a făcut propuneri de candidat, ci "propunerea de a deveni membru al CNCD a fost una informală, venită din partea mai multor parlamentari creştini aparţinând mai multor partide".

Mai mult, BOR arată că Ionuţ Mavrichi este "un candidat propus de mai mulţi parlamentari creştin-democraţi şi asumat oficial de PMP. Nu este membru în niciun partid politic".

Ionuţ Mavrichi este teolog ortodox cu doctorat în sociologie, cadru didactic la Facultatea de Teologie Ortodoxă din Bucureşti. El a fost reprezentantul Patriarhiei Române în cadrul Grupului de Rugăciune din Parlament timp de doi ani (2018/2019).
www.bursa.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus