Stiri de ultima ora

Avertisment meteo. Fenomene extreme. Cum va fi vremea în următoarele zile. Vezi unde va ninge

Avertisment meteo. Fenomene extreme. Cum va fi vremea în următoarele zile. Vezi unde va ninge
Economic
Vremea relativ caldă din ultimele zile ne-a surprins. După ultimul weekend cu temperaturi de până la 17 grade Celsius, vremea aduce noi surprize în acest final de săptămână. Potrivit prognozei emise de Administrația Națională de Meteorologie (ANM), va ninge în mai multe zone, valorile termice înregistrând scăderi semnificative.

Ultima ora

Temperaturile la nivelul întregii ţări se vor situa în jurul valorilor de 8-9 grade Celsius, însă pe timp de noapte mai coboară sub zero grade, la munte. Potrivit meteorologilor, vor apărea inclusiv precipiaţii sub formă de lapoviţă şi ninsoare, în spcial în zonele înalte de munte.

În acest weekend, vremea se va încălzi  treptat. „Duminică, aşteptăm temperaturi maxime de 10-12 grade în Banat, Crişana. În celelalte regiuni, se vor înregistra temperaturi de 8-9 grade, mai ridicate decât în mod normal pentru această perioadă, urmând ca luni, această amsă de aer cald să se extindă şi în celelalte regiuni. Astefle, vom întâlni valori de 12-13 grade în mare parte din ţară, mai puţin în estul Transilvaniei şi în Moldova”, a explicat un specialist ANM, citat de A1.ro
capital.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus