Stiri de ultima ora

Asta e România! Un monument al eroilor a fost transformat în brad de Crăciun. Cum arată acum!

Asta e România! Un monument al eroilor a fost transformat în brad de Crăciun. Cum arată acum!
Economic
Primăria unei localități din România a ales o scurtătură pentru a amenaja un brad de Crăciun în centrul orașului. Astfel, un monument al eroilor a fost transformat într-un brad de Crăciun.

Ultima ora

Nu este o glumă, ci cruda realitate. Decizia a fost luată şi repede dusă la îndeplinire de către edilul din localitatea gălăţeană Cudalbi. Primarul comunei crede că transformarea monumentului în brad a fost o idee bună, pentru că Monumentul eroilor oricum intra în proces de rebilitare. A fost înconjurat de o plasă imensă pe care au fost prinse crenguţe de brad, iar rezultatul aduce foarte mult cu un brad natural. Ideea ar fi pornit de la mai mulţi angajaţi ai Primăriei însă a fost susţinută de primarul din Cudalbi,relateaza monitoruldegalati.ro .

„Este în reabilitare acest monument, oricum trebuia acoperit cu pânză, aşa cum se face şi cu obiectivele aflate în construcţie şi nu am crezut că dacă îi dăm aşa o formă frumoasă de brad, mai ales că este un simbol al Crăciunului, se vor stârni astfel de polemici. Nu este vorba că nu respectăm eroii, cred că şi lor din cer le-ar plăcea aşa ceva, aşa frumos. Îmi asum decizia şi vom vedea la viitoarele alegeri dacă consătenii mei au fost sau nu deacord cu ceea ce am făcut”, a spus Ştefan Drugan, primarul din Cudalbi. 

Articole similare :
comments powered by Disqus