Stiri de ultima ora

Asociația Profesională a Ciobanilor, înființată oficial cu toate actele în regulă!

Asociația Profesională a Ciobanilor, înființată oficial cu toate actele în regulă!
Economic
Asociația Profesională a Ciobanilor – APC, înființată oficial! Organizația de oieri fondată de argeșeanul Dan Petrescu, alături de alți crescători curajoși precum Gheorghe Dănulețiu (Ghiță Ciobanul) de la Sibiu sau Ionică Sterp de la Bihor, a primit „girul” judecătorilor.

Agrointeligența – AGROINTEL.RO vă prezintă documentul oficial care atestă înregistrarea noii organizații și în fața instanțelor. Asociația Profesională a Ciobanilor (APC) va reprezenta, așa cum își doresc fondatorii săi, o formă asociativă care să reunească oierii adevărați și care, prin forța reprezentativă, să susțină și să apere drepturile crescătorilor de ovine din România.

”Admite cererea formulată de către petenta Asociația Profesională a Ciobanilor APC, prin împuternicit Petrescu Daniel. Dispune autorizarea funcționării și înscrierea petentei Asociația Profesională a Ciobanilor APC în Registrul Asociațiilor și Fundațiilor aflat la Grefa Judecătoriei Curtea de Argeș. Cu drept de apel în termen de 5 zile de la pronunțare pentru petentă și comunicare pentru Ministerul public. Apelul se depune la Judecătoria Curtea de Argeș. Pronunțată în ședința public, azi 05 aprilie 2019”, se arată în decizia judecătorească în baza căreia s-a definitivat înființarea legală a APC.
agrointel.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus