Stiri de ultima ora

Apple renunţă în mod surprinzător la încărcătorul wireless AirPower

Apple renunţă în mod surprinzător la încărcătorul wireless AirPower
Economic
Apple a decis să renunţe la încărcătorul wireless AirPower, anunţat în 2017 odată cu iPhone X, o retragere rară pentru un producător de dispozitive cunoscut pentru lansările spectaculoase de produse, transmite Reuters.

Încărcătorul de forma unui pad avea rolul să permită încărcarea concomitentă a trei produse Apple, cum ar fi iPhone, Apple Watch şi căştile AirPods.

În timp ce încărcătoarele wireless s-au răspândit în industria gadget-elor, încărcarea rapidă a trei dispozitive în acelaşi timp s-a dovedit a fi dificilă. Comerciantul de mobilă Ikea, de exemplu, vinde pad-uri de încărcare de 60 de dolari care pot încărca trei telefoane, dar lent, la o putere de 5W.

Apple a anunţat într-un comunicat că a ajuns la concluzia că încărcătorul AirPower "nu poate atinge standarde ridicate".

"Ne cerem scuze clienţilor care aşteptau această lansare. Continuăm să credem că viitorul este wireless şi suntem dedicaţi să ducem mai departe experienţa wireless", a declarat Dan Riccio, vicepreşedinte al Hardware Engineering la Apple.

Anunţul este unul rar pentru Apple, cunoscută în industria electronicelor pentru păstrarea discreţiei planurilor referitoare la produse până la lansarea publică a acestora, în cadrul unor evenimente spectaculoase organizate în Silicon Valley. Anunţarea timpurie a AirPower, alături de căştile AirPods cu încărcare wireless, a fost o îndepărtare de la această tradiţie. Apple a lansat săptămâna trecută o nouă versiune a căştilor AirPods, ceea ce a amplificat speculaţiile că vor fi urmate în curând de încărcătorul wireless.

scrie opinia ta aici

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.
www.bursa.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus