Stiri de ultima ora

Anunț de la RCS&RDS. Nimeni nu se aștepta la acest lucru

Anunț de la RCS&RDS. Nimeni nu se aștepta la acest lucru
Economic
Află totul despre noul Galaxy, pe 20 februarie. În curând în oferta Digi Mobil, acesta este mesajul postat pe reţelele de socializare de RCS&RDS.

Operatorul are în ofertă telefoane de top de la Huawei, Samsung şi Apple, însă acestea nu erau introduse niciodată imediat după lansare şi foarte târziu, chiar şi la un an distanţă. 

Galaxy S10 va avea până la şase versiuni diferite

Potrivit informaţiilor obţinute din surse apropiate companiei, Samsung va echipa majoritatea telefoanelor high-end de anul acesta cu 6GB şi 8GB memorie RAM, inclusiv cele din seria Galaxy S10. Însă modelul Galaxy S10 Plus vine cu o listă extravagantă de specificaţii, răsfăţându-şi cumpărătorii cu buzunare adânci. Acesta va dispune de 12GB memorie RAM, până la 1TB spaţiu de stocare şi suport pentru reţele de comunicaţii 5G, scriu cei de la go4it.ro

Mult mai abordabile, din punct de vedere al preţurilor, vor fi seriile Galaxy S10 şi S10 Lite. În funcţie de bugetul disponibil, cumpărătorii vor putea opta pentru modele cu 6GB/128 şi 8GB/128GB memorie, la preţuri apropiate celor din seria Galaxy S9:

Articole similare :
comments powered by Disqus