Stiri de ultima ora

ANM, prognoza meteo. Ce se întâmplă cu vremea în următoarele zile

ANM, prognoza meteo. Ce se întâmplă cu vremea în următoarele zile
Economic
Duminică, vremea se va ameliora şi se va încălzi uşor în cea mai mare parte a ţării. Temperaturile maxime se vor încadra între -3 şi 7 grade, iar cele minime se vor situa între -12 grade în estul Transilvaniei şi 4 grade în sudul Banatului. Cerul va fi temporar noros. Doar izolat va ninge slab în nord-vest şi la munte, iar la începutul intervalului în sud-estul extrem al teritoriului vor fi precipitaţii predominant sub formă de lapoviţă şi ninsoare. Local, mai ales dimineaţa şi noaptea, va fi ceaţă. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări îndeosebi noaptea la munte (cu precãdere în masivele sudice) şi în Banat.

ANM, prognoza meteo: Luni, 28 ianuarie

Luni, în ţară, vremea va continua sã se încălzească. În jumãtatea de vest a ţãrii cerul va fi mai mult noros, în a doua parte a zilei şi noaptea temporar vor fi precipitaţii mai ales sub formã de ploaie, iar la munte mixte, ce pe arii restrânse vor favoriza depuneri de polei. În restul teritoriului înnorãrile vor fi temporare, pe suprafeţe mici va ploua slab sau va burniţa, iar condiţii de polei vor fi izolat. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări la munte, în Banat, dar trecãtor şi la cote mai reduse şi în regiunile estice şi sud-estice. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 0 şi 10 grade, iar cele minime între -4 şi 4 grade, mai scăzute în estul Transilvaniei spre -8 grade, dar şi mai ridicate pe litoral pânã la 5…6 grade. În zonele joase, îndeosebi din sudul şi estul teritoriului, local se va semnala ceaţă.

ANM, prognoza meteo: Marți, 29 ianuarie

Marţi, în ţară, valorile termice vor continua sã creascã în regiunile sudice, unde vor caracteriza o vreme mai caldã decât în mod normal, în timp ce, în restul zonelor se vor situa în jurul mediilor multianuale. Vor fi înnorări, iar temporar se vor semnala precipitaţii în general slabe cantitativ în cea mai mare parte a ţării. Acestea vor fi mixte la munte, în nord şi în centru şi sub formă de ploaie în rest. Pe arii restrânse se va forma polei, în primele ore ale intervalului în sud-vest şi centru, iar noaptea cu precădere în centru şi nord-est. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri pe crestele montane, dar şi în sud-est.
agrointel.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus