Stiri de ultima ora

ANAF a cerut pentru uz propriu 3 hectare confiscate de la Dan Voiculescu. Ce va fi în sediul Grivco şi cât mai are statul de recuperat din prejudiciu

ANAF a cerut pentru uz propriu 3 hectare confiscate de la Dan Voiculescu. Ce va fi în sediul Grivco şi cât mai are statul de recuperat din prejudiciu
Economic
ANAF a cerut să-i fie atribuit pentru uz propriu un imobil care a aparţinut familiei omului de afaceri Dan Voiculescu, compus din 3 hectare de teren şi clădiri, inclusiv cu destinaţia de birouri.

ANAF intenţionează să folosească noul spaţiu ca sediu pentru Direcţia Generală a Vămilor. Terenul şi clădirile, evaluate la 76,25 milioane de lei, sunt situate pe strada Gârlei nr. 1 D, sector 1, Bucureşti şi au fost confiscate în vederea acoperirii prejudiciului de peste 60 milioane euro stabilit de procurori şi confirmat de instanţă în dosarul ICA, scrie profit.ro . 

Imobilul este compus din teren intravilan de 29.220 metri pătraţi şi construcţii nerezidenţiale - clădiri cu destinaţie de birouri, laboratoare, depozite şi magazii, garaj, atelier mecanic/auto/reparaţii/sudură/tâmplărie/întreţinere, pichet incendiu, arhivă etc. 

"Urmare a solicitării ANAF, ANABI a propus Ministerului Finanţelor transmiterea cu titlu gratuit în domeniul public al statului şi în administrarea ANAF/Direcţiei Generale a Vămilor, în scopul utilizării ca sediu principal/secundar, a imobilului situat în Bucureşti, strada Gârlei, nr 1D, sector 1", potrivit documentului citat.
adevarul.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus