Stiri de ultima ora

A recunoscut în direct: Afaceristul celebru care îi dădea mită lui Kovesi genți, ceasuri și alte bijuterii scumpe

A recunoscut în direct: Afaceristul celebru care îi dădea mită lui Kovesi genți, ceasuri și alte bijuterii scumpe
Economic
După o perioadă în care a fost ridicată în slăvi în plan extern, Kovesi trece prin momente de foc. Ies la iveală noi amănunte despre obiceiurile la limita legii deprinse de fostul șef DNA.

Ultima ora

Elena Udrea a declarat la Antena 3, în direct prin telefon, că îi trimitea lui Kovesi genţi, ceasuri şi alte bijuterii scumpe, „în schimbul unei amiciţii”. De asemenea, Udrea afirmă că aceste cadouri le transmitea prin fostul său şoţ, celebrul afacerist Dorin Cocoş.

„Eu am depus denunţuri împotriva lui Kovesi, ea spunea că nu se întâlneşte cu politicieni. Se întâlnea cu ei, primea cadouri de la politicieni şi de la afacerişti. A primit cadouri de la mine, de la familia mea, cadouri cumpărate de mine. Pe atunci nu eram coruptă, nu aveam dosare. Bijuterii, genţi, cadouri pe care le primesc femeile. Cadourile erau oferit de soţul meu. Denunţul meu a fost rapid soluţionat, clasat în 3 zile. Poate cineva îl va redeschide, acum. I-am făcut cadouri de sute de euro, pe care ea ar fi trebuit să le declare în declaraţia de avere. Și domnul Ghiţă i-a făcut cadouri,” a declarat Elena Udrea.
capital.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus