Stiri de ultima ora

A fost lansat ”Mersul trenurilor” 2017 - 2018. Care sunt noutățile

A fost lansat ”Mersul trenurilor” 2017 - 2018. Care sunt noutățile
Economic
Noul Mers al Trenurilor 2017 - 2018 va intra în vigoare începând cu noaptea de 9 spre 10 decembrie și va fi valabil până la data de 8 decembrie 2018, au anunțat, vineri, reprezentanții CFR Călători. Potrivit acestora zilnic vor circula între 1.200 și 1.300 de trenuri, în funcție de perioada din an.

Trenurile Zăpezii vor fi puse în circulație de luni, 11 decembrie către cunoascute destinații montane: Valea Prahovei, Vatra Dornei, Piatra Neamț și Petroșani (stațiunile Straja și Parâng). În zilele de weekend, biletele pentru călătoriile de pe Valea Prahovei (pe rute între Sinaia — Brașov și retur) pot fi achiziționate la prețuri reduse între 31% și 56%.

”La trenurile IR 1633 și IR 1632 București Nord — Brașov și retur, care vor circula permanent, timpii de mers sunt mai mici cu aproximativ 20 minute față pe mersul de tren actual, durata de parcurs fiind de 2 ore și 25 de minute”, precizează compania națională de transport feroviar de călători.  Mai mult, în perioada 1 ianuarie — 28 februarie 2018, de luni până joi, biletele de călătorie cu Trenurile Zăpezii vor avea prețuri reduse cu 25%.

REGELE MIHAI a fost ULTIMUL MOȘTENITOR AL BIZANȚULUI, EPISCOP și membru pe viață al SINODULUI BOR

Trenurile Soarelui vor circula în sezonul estival 2018, asigurând legături din toată țara către stațiunile de la Marea Neagră și Delta Dunării. În plus față de cursele obișnuite, în sezonul estival 2018, va circula o nouă pereche de trenuri pe ruta București Nord — Constanța și retur pentru preluarea călătorilor din Capitală pentru litoral și retur, arată reprezentanții CFR Călători.

Legătura cu Delta Dunării va fi asigurată de trenurile directe IR 1688 și IR 1689 Tulcea Oraș — București Nord și retur, care circulă zilnic în sezonul estival și care vor circula și în perioada de extrasezon în zilele de vineri, sâmbătă și duminică.

SCENARII INCENDIARE despre DISPARIȚIA lui Dragnea: ”A devenit o FANTOMĂ! E ca la o MOARTE cu MOȘTENIREA IPOTECATĂ!”

De asemenea, vor fi introduse în circulație trenurile IR 1784 și IR 1785 București Nord—Pitești (cu legătură în Curtea de Argeș).

De asemenea, pentru persoanele care fac naveta pe Valea Prahovei și pe ruta București Nord — Pitești și retur mersul cadențat se menține astfel încât să poată fi preluat traficul existent. Pe de altă parte, zilnic, la cadență de aproximativ 2 ore, va exista legătura feroviară București — Aeroport și retur.

"În cursul anului 2018 se desfășoară o serie de lucrări de reabilitare a mai multor tronsoane feroviare. Lucrările se efectuează pentru creșterea performanțelor infrastructurii feroviare și a serviciilor oferite călătorilor. În funcție de evoluția acestor lucrări, în circulația trenurilor pot surveni unele întârzieri sau alte modificări punctuale", precizează CFR Călători.
evz.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus