Stiri de ultima ora

VIDEO Vocea unei eleve din Bucureşti, virală pe internet. A câştigat concursul Virgin Talent Hunt

VIDEO
Vocea unei eleve din Bucureşti, virală pe internet. A câştigat concursul Virgin
Talent Hunt
Cultura
Început în martie, concursul Virgin Talent Hunt a căutat în 15 licee cei mai talentaţi elevi. După mii de înscrieri şi sute de mii de vizualizări, Colegiul Naţional ,,Gheorghe Şincai“ din Bucureşti a câştigat, iar Daria Crişan este marea câştigătoarea.

Virgin Radio este postul de radio care a avut cea mai mare creştere de audienţă pe publicul comercial la ultima măsurătoare de audienţă ajungând la peste 620.000 de ascultători. În plus, tinerii au plasat, cel mai des, Virgin Radio ca prima opţiune atunci când ascultă radio.

Eleva din Şincai va intra, în curând, în playlistul Virgin Radio cu un re-edit al unui hit aparţinând unui artist de la Global Records. Daria Crişan, care a cucerit internetul, este în clasa a XII-a şi se pregăteşte să susţină o admitere dificilă, la Facultatea de Medicină: ,,Am ascultat cu toată clasa momentul în care s-au anunţat câştigătorii. Am fost foarte emoţionată. E o mare oportunitate pentru mine să-mi urmez visul. Apreciez toţi artiştii de la Global Records, de la Inna, la Carlas Dreams sau Antonia, toţi sunt oameni care inspiră generaţia mea şi sunt onorată că voi cânta alături de un nume important“, a spus câştigătoarea. 
adevarul.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus