Stiri de ultima ora

VIDEO Vești bune despre Mick Jagger - Dansează după operația pe inimă

VIDEO Vești bune despre Mick Jagger - Dansează după operația pe inimă
Cultura
Pe ritmurile cântecului "Techno Fan" al celor de la The Wombats, Jagger - îmbrăcat sport, cu bascheţi şi tricou alb, sare şi se balansează într-o sală de dans.

Începând cu 20 aprilie, grupul britanic urma să susţină un turneu în Statele Unite şi Canada, dar stare de sănătate a solistului a dus la amânarea lui. "Le cer scuze tuturor fanilor noştri din SUA şi Canada care au cumpărat deja bilete. Urăsc să vă dezamăgesc", a scris Jagger pe 30 martie, pe Twitter. La data de 5 mai cântăreţul britanic a fost operat.

The Rolling Stones, înfiinţată la Londra în 1962, este una dintre cele mai apreciate formaţii rock din lume. Până în prezent, grupul britanic a lansat 30 albume de studio, care au fost vândute în aproximativ 200 de milioane de copii pe plan mondial. Între discurile de referinţă se numără „Their Satanic Majesties Request” (1967), „Beggars Banquet” (1968), „Let It Bleed” (1969), „Sticky Fingers” (1971), „Exile on Main St” (1972), „It s Only Rock n Roll” (1974), „Tattoo You” (1981), „Steel Wheels” (1989), „Voodoo Lounge” (1994) şi „Bridges to Babylon” (1997). În prezent, grupul este format din Mick Jagger (voce, chitară), Keith Richards (chitară, voce), Charlie Watts (tobe) şi Ronnie Wood (chitară). Grupul britanic a fost inclus în Rock and Roll Hall of Fame în 1989.
stiripesurse.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus