Stiri de ultima ora

VIDEO. Românca Laura Bretan a fost învinsă la „America s Got Talent” de o fetiță de 12 ani

VIDEO. Românca Laura Bretan a fost învinsă la „America s Got Talent” de o fetiță de 12 ani
Cultura
Tânăra soprană româncă de 14 ani, Laura Bretan a ajuns în finala celui de-al 11-lea sezon al emisiunii din SUA, „America s Got Talent”, dar nu a reușit să câştige marele premiu de un milion de dolari, deşi era considerată printre favoriţi, relatează Digi24 .

Laura Bretan a câștigat în ţară concursul „Românii au talent” şi şi-a încercat norocul şi peste ocean, unde tânăra soprană, în vârstă de 14 ani, a fost cotată de unii specialiști cu mari șanse de a câștiga concursul din America. În ultimul act al competiției ea a impresionat deopotrivă juriul și publicul cu melodia „O Mio Babbino Caro”.

Concursul a fost câştigat de Grace Vanderwaal, o fetiță de 12 ani, cântăreață și compozitoare, cu o voce cu un timbru aparte, este cea care a fost preferată de telespectatorii americani. Ea a câștigat premiul de un milion de dolari de la „America s Got Talent”, sezonul 11. 

 „Ești o stea în devenire”, i-a spus unul dintre membrii juriului, Howie Mandel, cel care apăsase pe „butonul de aur” care a propulsat-o - la fel cum s-a întâmplat și cu Laura Bretan- direct în semifinale. „Ești atât de specială”, i-a mai spus Mandel tinerei Grace Vanderwaal, care a izbucnit în lacrimi la auzul numelui ei.

Heidi Klum, unul dintre jurați i-a spus: „În această seară ai arătat ca o prințesă, dar ai stăpânit scena ca o regină”.

Este pentru prima oară în ultimii cinci ani când premiul cel mare al concursului din America revine unei voci talentate. Sunt păreri că acest sezon a fost cel mai bun din istoria acestui show în America.

Articole similare :
comments powered by Disqus