Stiri de ultima ora

Veștile proaste continuă - Al treilea actor din distribuția Beverly Hills 90210 a murit

Veștile proaste continuă - Al treilea actor din distribuția  Beverly Hills 90210  a murit
Cultura
Richard Erdman este al treilea actor din distribuția serialului de televiziune de succes "Beverly Hills 90210" care a murit în ultimele două săptămâni, după Luke Perry și Jed Allan, potrivit closer.fr, scrie Mediafax.

Figură emblematică a cinematografiei americane, Richard Erdman a murit la vârsta de 93 de ani, pe 16 martie, potrivit publicației americane Chicago Tribune.

Pe parcursul unei cariere de șapte decenii, actorul american a jucat în peste 175 de filme.

A debutat în 1944 și a jucat mai ales roluri secundare, alături de numeroase staruri, precum Bette Davis, în "Mr. Skeffington" (1944), și Marlon Brando, în "Cry Danger" (1951).

S-a specializat apoi în comedii și a apărut în numeroase seriale TV, printre care producția NBC "Community", care s-a încheiat în 2015, când actorul a și pus capăt carierei sale.

În anii 1990, a jucat în serialul "Beverly Hills 90210", marcat în ultimele două săptămâni de alte două dispariții, actorii Luke Perry și Jed Allan.

Astfel, pe 9 martie, Jed Allan, care l-a interpretat pe Rush Sanders, tatăl lui Steve Sanders, jucat de Ian Ziering, în serialul "Beverly Hills 90210", a murit la vârsta de 84 de ani.

Iar Luke Perry, interpretul personajului Dylan McKay, a decedat la vârsta de 52 de ani, în urma unui atac cerebral masiv, pe 4 martie.
stiripesurse.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus