Stiri de ultima ora

Vedete din lumea muzicii îi aduc un omagiu lui George Michael după moartea sa

Vedete din lumea muzicii îi aduc un omagiu lui George Michael după moartea sa
Cultura
Vedete ale muzicii precum Elton John, Madonna și Robbie Williams, printre alții, alături de fostul său prieten și component al trupei Wham! Andrew Ridgeley i-au adus un omagiu cântărețului britanic George Michael, care a murit în ziua de Crăciun în casa lui din Oxfordshire, la 53 de ani, relatează luni EFE.

"Sunt întristat de pierderea prietenului meu Yog (aluzie la Yours Only George ). Eu, cei apropiați ție, prietenii tăi și lumea muzicii în general te vom iubi pentru totdeauna", a scris pe Twitter cel care a fost colegul său de școală, Andrew Ridgeley.

Heartbroken at the loss of my beloved friend Yog. Me, his loved ones, his friends, the world of music, the world at large. 4ever loved. A xx https://t.co/OlGTm4D9O6

— Andrew Ridgeley (@ajridgeley) December 26, 2016

George Michael și Andrew Ridgeley au devenit cunoscuți în lumea muzicală la începutul anilor 1980 cu duetul Wham! , devenit emblematic pentru stilul muzicii pop.

"Sunt profund șocat, am pierdut un mare prieten. Era o persoana amabilă, generoasă și un artist strălucit. Inima mea este alături de familia lui și de toți fanii săi", a scris pe contul său de Instagram, Elton John la aflarea acestei vești triste.
www.agerpres.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus