Stiri de ultima ora

Unul dintre cele mai bune albume ale regretatului artist Prince, 1999 , va fi relansat, pe 29 noiembrie, într-o ediție de lux

Unul dintre cele mai bune albume ale regretatului artist Prince,  1999 , va fi relansat, pe 29 noiembrie, într-o ediție de lux
Cultura
Unul dintre cele mai bune albume ale regretatului artist Prince, "1999", va fi relansat, pe 29 noiembrie, într-o ediție de lux, care va cuprinde și 35 de piese necunoscute publicului, arată Smart Radio, păstrând un loc special pieselor acestuia în playlist-ul zilei, anunță MEDIAFAX.

De asemenea, setul include versuri scrise de mână pentru piese lansate în 1981 - 1982, precum "Little Red Corvette", și fotografii rare realizate de Allen Beaulieu.

De la moartea lui Prince, în 2016, administratorii averii sale au lansat pe piață mai multe materiale originale și inedite.

Prince, pe numele complet Prince Rogers Nelson, a fost un muzician, multi-instrumentalist, aranjor, compozitor, producător muzical, dansator, actor, regizor american. Acesta a avut multe nume de scenă, printre care s-au numărat simboluri greu de pronunţat. La un moment dat a fost numit de către fani "Artistul cunoscut în trecut drept Prince" ("The Artist Formerly Known As Prince"), ocazional abreviat în "TAFKAP".

Într-o carieră de peste 35 de ani și a lansat 39 de albume de studio. Prince a rămas cunoscut pentru combinarea stilurilor muzicale rock psihedelic și funk, pentru activitatea susținută alături de grupurile The Revolution și The New Power Generation și pentru piese precum "Purple Rain", "When Doves Cry", "1999" și "The Most Beautiful Girl în the World". Artistul a murit pe 21 aprilie 2016, la vârsta de 57 de ani, din cauza unei supradoze accidentale de fentanil.
stiripesurse.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus