Stiri de ultima ora

Un star din ’ Beverly Hills, 90210’ este în stare gravă - A fost spitalizat după ce a suferit un accident vascular cerebral

Un star din ’ Beverly Hills, 90210’ este în stare gravă - A fost spitalizat după ce a suferit un accident vascular cerebral
Cultura
Actorul Luke Perry a fost spitalizat în urma unui acceident vascular cerebral, potrivit site-ului TMZ, citat de Variety potrivit news.ro.

Reprezentanţii lui Perry au confirmat pentru Variety că starul din serialul "Beverly Hills, 90210" este "în prezent sub observaţie la spital".

Paramedicii au răspuns unui apel cu privire la un atac cerebral la locuinţa lui Perry din Los Angeles, joi dimineaţa, a scris TMZ. Actorul în vârstă de 52 de ani, a fost transportat la cel mai apropiat spital şi starea sa este în prezent neclară.

Perry joacă rolul tatălui lui Archie din "Riverdale", iar înainte a fost Dylan McKay din "Beverly Hills, 90210".

El a fost spitalizat la o zi după ce CW a anunţat un reboot al serialului "Beverly Hills, 90210", cu o parte din distribuţia originală: Jason Priestley, Jennie Garth, Ian Ziering, Gabrielle Carteris, Brian Austin Green şi Tori Spelling. Perry nu a fost anunţat să se întoarcă.

Serialul original a fost creat de Darren Star şi produs de Aaron Spelling. A devenit un fenomen şi a fost difuzat între anii 1990 şi 2000.

Postul CW l-a readus pe micile ecrane pentru cinci sezoane, cu o nouă distribuţie, între anii 2008 şi 2013. Garth, Doherty şi Tori Spelling şi-au făcut apariţia în versiunea respectivă.
stiripesurse.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus