Stiri de ultima ora

Un nou concert Frenchmania, marți, la sala Elvire Popesco a Institutului Francez din București

Un nou concert Frenchmania, marți, la sala Elvire Popesco a Institutului Francez din București
Cultura
Concertul a fost programat inițial pentru 18 noiembrie, dar a fost anulat ca urmare a atentatelor care au îndoliat Parisul.

Proiect inițiat de directorul Institutului Francez din România, Christophe Gigadaut, alături de compozitorul și cântărețul Keo, Frenchmania a ajuns la a doua întâlnire dintr-o serie ce adună artiști români cunoscuți care interpretează melodii ale noii scene francofone.

Potrivit sursei citate, mai puțin cunoscuți francofoni și convinși francofili, Dorian Popa, Cornel Ilie (VUNK) et Bodo (Proconsul) vor fi invitații concertului.

Prezentate de Teo Trandafir și animate de către Keo, aceste întâlniri muzicale în ambianța intimă a sălii Elvire Popesco a Institutului Francez vor fi transmise pe rețelele sociale pentru a atinge un public cât mai larg și pentru a insera în peisajul muzical autohton elemente ale culturii francofone.

Biletele sunt disponibile pe eventbook.ro , la casieria cinematografului Elvira Popescu (Bd. Dacia, nr. 77), la librăriile Anthony Frost (Calea Victoriei nr. 45) și Kyralina (Str. Biserica Amzei nr. 10), în timpul programului și în limita locurilor disponibile.

Institutul Francez din București sărbătorește în această toamnă întreaga diversitate muzicală, în parteneriat cu numeroase festivaluri și concerte, alături de RFI și TV5MONDE cu ocazia aniversării a 25 ani de prezență în România.
www.agerpres.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus