Stiri de ultima ora

Un fotograf a surprins un pește roz din specia diavolilor de mare care şi-a făcut apariţia în apropiere de coasta australiană

Un fotograf a surprins un pește roz din specia diavolilor de mare care şi-a făcut apariţia în apropiere de coasta australiană
Cultura
Un exemplar rar de pește de culoare roz din specia diavolilor de mare şi-a făcut apariţia în apropiere de coasta australiană și a fost fotografiat de fotograful Kristian Laine, care a crezut, inițial, că i s-a stricat aparatul, anunță MEDIAFAX.

Fotograful Kristian Laine a surprins spectaculosul peşte de culoare roz şi a crezut iniţial că i s-a stricat aparatul foto.

„La început am fost tare nedumerită. Am crezut că au luat-o razna lentilele”, povesteşte Laine.

Vietatea era cunoscută specialiştilor din anul 2015, când a fost văzută în apropierea insulei Lady Elliot din Australia.

Peştele cu o lungime de 3,3 metri le-a adus aminte cercetătorilor de celebrului personaj de film Inspectorul Clouseau, poreclit Pantera Roz.

De atunci, diavolul de mare roz a fost văzut foarte rar, spune Bethany Augliere, din partea National Geographic.

Clouseau era însoţit de alţi şapte masculi din aceeaşi specie. Aceştia aveau nuanţe obişnuite de negru şi alb.

Cei de la Australian Geographic au spus că grupul de 8 vietăţi ar fi încercat, cel mai probabil, să atragă atenţia unei femele din apropiere.
stiripesurse.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus