Stiri de ultima ora

Un film despre o familie de ţigani români stabiliţi în Germania concurează ”Ilegitim” la Berlinale. La Adevărul Live, de la ora 14.00

Un film despre o familie de ţigani români stabiliţi în Germania concurează ”Ilegitim” la Berlinale. La Adevărul Live, de la ora 14.00
Cultura
Colorado Velcu în filmul-jurnal „And-Ek Ghes”

Un film produs de regizorul neamţ Philip Scheffner concurează „Ilegitim” al lui Adrian Sitaru la secţiunea Forum în cadrul Festivalului Internaţional de Film de la Berlin. Despre povestea cu iz bollywoodian şi despre familia lui Colorado Velcu, protagonistul filmului „And-Ek Ghes” (O zi frumoasă n.r.), la Adevărul Live de la ora 14.00.

INTRĂ ÎN DISCUŢIE  şi urmăreşte emisiunea în modulul Adevărul LIVE

Filmul povesteşte întâmplările prin care trece familia lui Velcu în periplurile prin Istanbul sau Berlin, acolo unde au loc picnicuri în parcurile berlineze, dar şi poveşti de dragoste pe muzică ce aminteşte mai degrabă de filmele indiene.

În perioada 11-21 febrarie, la Berlin are loc cea de-a 66-a ediţie a Festivalului Internaţional de Film, acolo unde România este reprezentată la secţiunea Forum de lungmetrajul "Ilegitim", regizat de Adrian Sitaru. În direct, în studioul Adevărul Live, jurnalistul Florin Ghioca, trimisul special al ziarului Adevărul la Berlinale, face o analiză a participării româneşti la unul dintre cele mai importante evenimente cinematografice ale lumii.
adevarul.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus