Stiri de ultima ora

Un documentar despre călătoria ducelui și ducesei de Sussex în Africa va fi difuzat duminică

Un documentar despre călătoria ducelui și ducesei de Sussex în Africa va fi difuzat duminică
Cultura
Un film documentar despre călătoria întreprinsă de Meghan Markle și Prințul Harry în Africa va fi difuzat duminică, 20 octombrie, de rețeaua ITV, arată Express UK, scrie Mediafax.

Documentarul ”Harry & Meghan: An African Journey” (Harry și Meghan: O călătorie africană” oferă imagini din intimitatea cuplului aflat în prima călătorie în calitate oficială după nașterea primului fiu. Prezentatorul postului ITV News a dat publicității faptul că tocmai a încheiat filmările pentru documentarul care îi surprinde pe cei doi în Africa.

”Cred că va explica multe atunci când va fi difuzat”, a comentat jurnalistul într-o postare pe Twitter.

Turneul african al cuplului princiar britanic a durat 10 zile și a debutat pe 23 septembrie.

Cei doi au călătorit în Africa de Sud, unde Meghan a rămas alături de fiul cuplului, Harry vizitând între timp Angola, Malawi și Botswana.

Prinţul Harry, în vârstă de 34 de ani, al șaselea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, şi fosta actriţă americană Meghan Markle, în vârstă de 37 de ani, s-au căsătorit pe 19 mai 2018, după o relație de doi ani.

Archie Harrison Mountbatten-Windsor, primul lor copil, s-a născut într-un spital privat din centrul Londrei, pe 6 mai. Cel de-al optulea strănepot al reginei Elizabeth a II-a a Marii Britanii este al șaptelea în ordinea succesiunii la tron.
stiripesurse.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus