Stiri de ultima ora

Un actor din serialul Game of Thrones și-a ras barba și mustața pentru a promova reciclarea

Un actor din serialul  Game of Thrones  și-a ras barba și mustața pentru a promova reciclarea
Cultura
Actorul american Jason Momoa, cunoscut pentru apariția în filmul "Aquaman" și în serialul "Game of Thrones/ Urzeala Tronurilor", și-a ras barba și mustața pentru a promova reciclarea, relatează apnews.com, potrivit Mediafax.

Anunțul a fost făcut de actor prin intermediul unui clip lansat miercuri. Înainte de a renunța la părul facial, Momoa și-a luat adio de la cele mai celebre personaje ale sale, Khal Drogo, din serialul "Game of Thrones/ Urzeala Tronurilor", și Aquaman din pelicula omonimă. El a mai afirmat că cel mai recent a renunțat la barba sa în 2012.

Momoa, în vârstă de 39 de ani, a afirmat că a recurs la acest gest pentru a atrage atenția asupra efectului nociv al plasticului asupra Pământului. El a declarat că folosirea aluminiului poate ajuta la salvarea planetei și și-a promovat propria colecție de apă minerală, îmbuteliată în doze făcute din acest material.

Cel mai recent studiu al Agenției pentru Protecția Mediului din Statele Unite ale Americii, efectuat în 2015, arată că aproape 55% dintre dozele de bere și băuturi carbogazoase făcute din aluminiu au fost reciclate. Procentul de sticle din plastic care a fost reutilizat s-a ridicat la doar 30%.

Jason Momoa este actor, scenarist, regizor și producător și este celebru pentru rolul Aquaman din filme ale francizei DC - "Batman v Superman: Dawn of Justice" (2016), "Justice League" (2017), "Aquaman" (2018). El mai este cunoscut și pentru rolurile Ronon Dex, din serialul TV de succes "Stargate Atlantis" (2004 - 2009), Khal Drogo, din producția HBO "Game of Thrones/Urzeala Tronurilor" (2011 - 2012), și Declan Harp, din seria CBS "Frontier"(2016-2018).
stiripesurse.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus