Stiri de ultima ora

Trupa Bon Jovi concertează în București, duminică seara, la opt ani de la primul show în România

Trupa Bon Jovi concertează în București, duminică seara, la opt ani de la primul show în România
Cultura
Trupa rock americană Bon Jovi concertează în București, în Piața Constituției, duminică seară, la opt ani de la primul show în România, în cadrul turneului de promovare pentru albumul "This House is Not For Sale", potrivit Mediafax.

Bon Jovi sosește la București în formula Jon Bon Jovi, voce și chitară, David Bryan, clape, Tico Torres, baterie, basistul Hugh McDonald, coproducătorul și compozitorul John Shanks și chitaristul Phil X, care a fost cooptat în turneul din 2013, "Because We Can World Tour".

În deschiderea show-ului trupei Bon Jovi, programat de la 20.30, au fost invitate să cânte, de la ora 17.15, două grupuri autohtone, Gramofone şi Firma.

Turneul "This House is Not For Sale" pune puternic accentul pe muzica și piesele îndrăgite de fani, pe mașinăria de lucru care a împins Bon Jovi la peste 130 de milioane de albume vândute. Formația este pregătită cu o selecție de aproximativ 95 de melodii, pe care le schimbă în fiecare concert, incluzând, desigur, inconfundabilele "You Give Love a Bad Name", "It’s My Life", "Wanted Dead Or Alive" ,"Bad Medicine" și, bineînțeles, "Livin On a Prayer".

Trupa Bon Jovi a mai concertat în București în iulie 2011.

Concertul din București este organizat sub titulatura Rock the City, un eveniment prezentat de Marcel Avram, East European Productions și D&D East Entertainment. Sub aceeași titulatură, luni, în același loc, sunt programate show-uri ale trupei britanice The Cure și formației irlandeze God Is An Astronaut.
stiripesurse.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus