Stiri de ultima ora

TOP CINEMA The Angry Birds Movie se instalează direct în fruntea box office-ului nord-american

TOP CINEMA   The Angry Birds Movie   se instalează direct în fruntea box office-ului nord-american
Cultura
Pelicula The Angry Birds Movie , în regia lui Clay Kaytis și Fergal Reilly, inspirat din populara aplicație pentru telefoane mobile, și-a făcut o intrare reușită în sălile de cinematograf nord-americane în acest weekend, clasându-se în fruntea box office-ului, potrivit cifrelor provizorii oferite de societatea Exhibitor Relations.

The Angry Birds Movie (Angry Birds — Filmul) a acumulat 39 de milioane de dolari la debut, de vineri până duminică, împingând pe locul al doilea cea mai recentă producție a studiourilor Marvel Captain America: Civil War , care a condus clasamentul în primele două săptămâni și a avut încasări de 33,1 milioane de dolari în ultimul sfârșit de săptămână (347,4 milioane în total).

Pe a treia poziție se află tot un film nou, Neighbors 2: Sorority Rising (Vecini de coșmar 2), regizat de Nicholas Stoller, continuarea succesului din vara anului 2014 cu o distribuție în care revin actorii Seth Rogen, Rose Byrne și Zac Efron, de data aceasta însoțiți de Chloe Grace Moretz, membra unei frății care promite să le facă viața imposibilă. Această comedie a strâns la debut 21,8 milioane de dolari.

O altă premieră importantă din acest weekend, The Nice Guys (Super băieți), regizată și scrisă de Shane Black ( Iron Man 3 ), a reușit un debut bun, cu 11,3 milioane de dolari, intrând în top pe locul al patrulea. Acțiunea are loc la Los Angeles, în anii 1970, și îi are ca protagoniști pe Russell Crowe și Ryan Gosling în rolul unor detectivi particulari care decid să lucreze împreună pentru a rezolva cazul dispariției unei tinere, aparent legată de asasinarea unei vedete porno.

The Jungle Book (Cartea Junglei), adaptarea filmată a clasicului film de animație Disney, coboară pe locul al cincilea, cu 11 milioane de dolari în acest weekend. În cinci săptămâni, aventurile lui Mowgli au acumulat 327,5 milioane de dolari.

În a doua parte a clasamentului se situează:

Money Monster (Mașina de bani), noul film al lui Jodie Foster, cu George Clooney și Julia Roberts în rolurile principale — locul 6 (încasări 7 milioane de dolari în weekend și 27,1 milioane în total);

"The Darkness", un thriller horror în regia lui Greg McLean — locul 7 (încasări de 2,3 milioane de dolari în weekend și 8,4 milioane în total);

Zootopia (Zootropolis), film de animație al studiourilor Disney — locul 8 (încasări de 1,7 milioane de dolari în weekend și 334 milioane în total);

The Huntsman: Winter s War (Războinicul Vânător și Crăiasa Zăpezii), cea mai recentă adaptare a celebrului basm "Albă ca Zăpada" al fraților Grimm — locul 9 (încasări de 1,2 milioane de dolari în weekend și 46,6 milioane în total);

Mother s Day (Mamă, ce zi!), o dramă de familie cu accente comice, cu Jennifer Aniston și Julia Roberts în distribuție locul 10 (încasări de 1,1 milioane de dolari în weekend și 31,2 milioane în total.
www.agerpres.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus