Stiri de ultima ora

TOP CINEMA Doctor Strange conduce în box office-ul nord-american încă de la debut

TOP CINEMA   Doctor Strange   conduce în box office-ul nord-american încă de la debut
Cultura
Producția Disney și Marvel Doctor Strange a urcat pe primul loc în box office-ul nord-american încă de la debut, informează Xinhua News. Pelicula este urmată în topul încasărilor din ultimele zile de filmul de animație Trolls și de lungmetrajul lui Mel Gibson Hacksaw Ridge .

Filmul cu supereroi al Marvel a debutat pe primul loc având încasări estimate la 85 de milioane de dolari de la 3.882 de cinematografe din America și Canada în weekendul care tocmai s-a încheiat, potrivit comScore.

Avându-i în prim-plan pe actorii Benedict Cumberbatch și Rachel McAdams, Doctor Strange a obținut venituri cu 48,5% mai mari decât cele 57,2 milioane de dolari încasate vara trecută de filmul Marvel Ant-Man și cu 29,2% mai mari decât cele 65,8 milioane de dolari cât a luat la debut vara aceasta pelicula cu supereroi X-Men: Apocalypse . De asemenea, încasările sale aproape le-au ajuns din urmă pe cele înregistrate la debutul din 2013 de Thor: The Dark World — 85,7 milioane de dolari.

Pelicula Trolls de la Fox și DreamWorks și-a făcut debutul pe locul al doilea în box office-ul nord american. Filmul muzical cu Justin Timberlake și Anna Kendrick a încasat în acest weekend 45,6 milioane de dolari întrecând producția The Peanuts Movie , care a ieșit pe piață în același weekend anul trecut obținând 44,2 milioane de dolari.

Hacksaw Ridge de la Lionsgate a ajuns pe locul al treilea, cu încasări estimate la 14,75 milioane de dolari în trei zile, în 2.886 de cinematografe. Regizat de Mel Gibson, filmul reprezintă reintrarea acestuia în industria cinematografică după o perioadă de pauză cauzată de un comportament care i-a adus numeroase critici. Filmul, în care Andrew Garfield joacă rolul principal, este o dramă ce se desfășoară în timpul Celui de-Al Doilea Război Mondial.
www.agerpres.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus