Stiri de ultima ora

Thrillerul Glass s-a clasat, pentru al treilea weekend consecutiv, pe primul loc în box office-ul nord-american

Thrillerul  Glass  s-a clasat, pentru al treilea weekend consecutiv, pe primul loc în box office-ul nord-american
Cultura
Thrillerul „Glass”, cu James McAvoy, Bruce Willis şi Samuel L. Jackson în distribuţie, s-a clasat, pentru al treilea weekend consecutiv, pe primul loc în box office-ul nord-american, scrie news.ro.

Filmul regizat de M. Night Shyamalan a generat, în al treilea final de săptămână de la premieră, încasări de 9,5 milioane de dolari, potrivit boxofficemojo.com.

La nivel global, filmul, care a avut un buget de producţie de 20 de milioane de dolari, a generat încasări de 199 de milioane de dolari.

Pe locul al doilea în clasamentul nord-american s-a menţinut „The Upside”, cu Kevin Hart, Bryan Cranston şi Nicole Kidman în distribuţie. În al patrulea weekend de la premieră, drama a generat încasări de 8,8 milioane de dolari.

Singurul debut din top 10 a fost thrillerul „Miss Bala”, regizat de Catherine Hardwicke, cu Gina Rodriguez în rol principal. Lungmetrajul, bazat pe filmul omonim al lui Gerardo Naranjo, care a avut premiera în secţiunea Un Certain Regard a Festivalului de la Cannes 2011, a generat încasări de 6,7 milioane de dolari.

Superproducţia „Aquaman”, cu Jason Momoa în rol principal, a coborât un loc, până pe patru, după ce a generat - în al şaptelea weekend de la premieră - 4,7 milioane de dolari.

După al optulea weekend de la premieră, animaţia „Spider-Man: Into The Spider-Verse” s-a menţinut pe locul al cincilea, cu încasări de 4,4 milioane de dolari. Filmul, favorit la premiile Oscar, a fost recent desemnat marele câştigător al premiilor Annie, acordate pentru producţii animate.

Drama biografică „Green Book”, regizată de Peter Farrelly, cu Viggo Mortensen şi Mahershala Ali în distribuţie, s-a menţinut pe locul al şaselea, după ce - în al 12-lea weekend de la premieră - a generat încasări de 4,3 milioane de dolari.

Filmul de aventuri „The Kid Who Would be King” a coborât trei locuri, până pe şapte, cu încasări de 4,2 milioane de dolari, în al doilea weekend de la premieră.

Lungmetrajul SF „Escape Room”, regizat de Adam Robitel, s-a menţinut pe locul al nouălea, cu încasări de 2,9 milioane de dolari generate în al cincilea weekend de la premieră.

Locul al zecelea a fost ocupat de documentarul „They Shall Not Grow Old” al lui Peter Jackson, despre Primul Război Mondial. Producţia lansată în urmă cu şapte săptămâni a rulat acum, pentru prima dată, un weekend întreg şi a generat încasări de 2,4 milioane de dolari.
stiripesurse.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus