Stiri de ultima ora

The Rolling Stones va susține un concert de ziua naţională a Canadei

The Rolling Stones va susține un concert de ziua naţională a Canadei
Cultura
Turneul The Rolling Stones din 2019 va ajunge şi în Canada, trupa anunţând luni seară ca va susţine un unic concert în statul nord-american în weekendul de ziua naţională, scrie news.ro.

Produs de Republic Live, concertul „Canada Rocks with The Rolling Stones” va avea loc pe 29 iunie, în apropiere de Toronto, pe o suprafaţă de 240 de hectare unde organizatorii se aşteaptă să fie prezenţi aproximativ 70.000 de persoane.

„Faptul că The Rolling Stones a ales Burl’s Creek în weekendul de Ziua Canadei ca singurul concert în Canada din turneul trupei este o experienţă copleşitoare pentru noi”, a spus Eva Dunford, cofondator Republic Live. „The Stones este cea mai mare trupă rock and roll din lume şi acest show, fără îndoială, va pune Burl’s Creek pe hartă. «Este doar rock and roll», dar, pentru noi, este istorie la Burl’s Creek”.

Turneul „No Filter” de anul acesta al grupului britanic va începe pe 20 aprilie, la Miami, şi va ajunge la Los Angeles, Washington, D.C., Philadelphia, Boston, New York şi Chicago, unde vor avea loc în total 15 concerte, înainte de Burl’s Creek pentru weekendul de Ziua Canadei.

În prezent, trupa lucrează în studio pentru un nou album.

The Rolling Stones, înfiinţată la Londra în 1962, este una dintre cele mai apreciate formaţii rock din lume. Până în prezent, grupul britanic a lansat 30 albume de studio, care au fost vândute în aproximativ 200 de milioane de copii pe plan mondial. Între discurile de referinţă se numără „Their Satanic Majesties Request” (1967), „Beggars Banquet” (1968), „Let It Bleed” (1969), „Sticky Fingers” (1971), „Exile on Main St” (1972), „It s Only Rock n Roll” (1974), „Tattoo You” (1981), „Steel Wheels” (1989), „Voodoo Lounge” (1994) şi „Bridges to Babylon” (1997). În prezent, grupul este format din Mick Jagger (voce, chitară), Keith Richards (chitară, voce), Charlie Watts (tobe) şi Ronnie Wood (chitară). Grupul britanic a fost inclus în Rock and Roll Hall of Fame în 1989.

Cel mai recent disc al formaţiei, „Blue & Lonesome”, a fost lansat în 2016.
stiripesurse.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus