Stiri de ultima ora

Taylor Swift este marea câştigătoare a galei American Music Awards

Taylor Swift este marea câştigătoare a galei American Music Awards
Cultura
Taylor Swift a fost starul serii, duminică, la gala American Music Awards (AMA) de la Los Angeles, care recompensează în fiecare an succesul în rândul consumatorilor de muzică, potrivit news.ro.

Cântăreaţa a câştigat şase noi trofee, între care "Artistul deceniului" şi "Artistul anului", în faţa lui Drake, Ariana Grande, Halsey şi Post Malone.

Interpreta melodiei "Black Space" a bătut un record, deţinut până acum de Michael Jackson: ea este artistul care a câştigat cele mai multe premii AMA din toate timpurile, cu 29 recompense faţă de 24 ale regelui pop.

Ea a declarat că anul trecut i-a oferit unele dintre cele mai uimitoare momente , dar şi cele mai dificile lucruri prin care am trecut în viaţă .

"Această industrie este cu adevărat bizară", a continuat ea. "Ai impresia că eşti când sus, când jos, şi că oamenii te iubesc sau nu, sau te simţi rău. Dar oamenii care rămân de partea ta, nu-i uiţi. Acest an a fost intens pentru mine. A fost cu momente foarte bune şi foarte complicat".

Între laureaţii serii s-a aflat Billie Eilish, adolescenta în vârstă de 17 ani, desemnată Cel mai bun artist debutant .

Rapperul american Post Malone, nominalizat la ediţia de anul acesta la şapte categorii, a obţinut premiul pentru Cel mai bun album hip-hop ( Hollywood s Bleeding ).

Cea mai bună melodie pop/rock ( Without Me ) a fost a artistei pop Halsey iar Cel mai bun album country" ( Cry Pretty ) şi Cea mai bună artistă country au revenit lui Carrie Underwood.

Shawn Mendes şi Camila Cabello ( Senorita ) au fost artiştii care au primit trofeul iar trofeul "Colaborarea anului" pentru turneul anului a ajuns la BTS.

Khalid a fost desemnat Cel mai bun artist pop/rock . El a câştigat şi la categoriile Cel mai bun album soul/R&B ( Free Spirit ) şi Cea mai bună melodie soul/R&B ( Talk ).

Cardi B a primit trofeul pentru Cel mai bun artist rap/hip-hop ; Bruno Mars - Cel mai bun artist soul/R&B iar Cea mai bună artistă soul/R&B - Beyonce.

Cel mai bun artist latino a fost ales J Balvin, iar melodia Bohemian Rhapsody a formaţiei Queen a primit trofeul Cel mai bun soundtrack .
stiripesurse.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus