Stiri de ultima ora

Sylvester Stallone anunță că unul dintre celebrele sale personaje, Rocky Balboa, iese la pensie

Sylvester Stallone anunță că unul dintre celebrele sale personaje, Rocky Balboa, iese la pensie
Cultura
Actorul american Sylvester Stallone a anunțat că unul dintre celebrele sale personaje, Rocky Balboa, pugilistul pe care l-a interpretat vreme de 40 de ani, în opt filme, iese la pensie, potrivit huffingtonpost.com, scrie Mediafax.

"Deși mi se rupe sufletul, din păcate, toate trec... și ajung la un final", a scris Stallone într-un mesaj publicat pe contul său de pe rețeaua online Instagram.

"A fost un privilegiu suprem să pot crea și juca acest personaj profund", a mai scris Stallone.

"Continuă să lovești cu pumnul! Vă iubesc, oameni buni și generoși, și Rocky vă iubește și el", a adăugat starul.

În clip, stând lângă un foc făcut într-un tomberon din metal, în ultima zi de filmare pentru "Creed II", a opta parte a francizei "Rocky", Stallone spune că a crezut că seria trebuie să se încheie cu lungmetrajul "Rocky Balboa" din 2006. Dar actorul Michael B. Jordan a reușit să relanseze franciza odată cu "Creed" și apoi cu "Creed II". În aceste ultime două filme, Stallone joacă rolul antrenorului personajului lui Jordan, Adonis Creed, fiul rivalului lui Rocky, Apollo Creed (Carl Weathers) din lungmetrajul original, din 1976, "Rocky".

"Nu puteam fi mai fericit pe măsură ce făceam un pas în spate, pentru că povestea mea fusese deja spusă, era o lume nouă care se deschidea ca public, cu generația asta", mai povestește Stallone, care apoi îi spune lui Jordan "Acum tu trebuie să porți mantia", ridicându-i un braț ca și cum l-ar desemna campion.

Musculosul star hollywoodian, nominalizat de trei ori la premiile Oscar, a devenit celebru la sfârşitul anilor 70 cu rolul pugilistului Rocky Balboa, în franciza "Rocky", şi şi-a construit apoi o carieră de succes cu partituri în filme de acţiune, precum John Rambo, un veteran al războiului din Vietnam, în franciza "Rambo", şi un mercenar îndrăzneţ, în filmele din franciza "Eroi de sacrificiu/ The Expendables". În anii 80, "Sly", aşa cum este numit în presă, a fost unul dintre cel mai bine plătiţi actori de la Hollywood.

Cel mai recent film din franciza "Rocky", "Creed II", în care apare și românul Florian Munteanu, a fost lansat pe 21 noiembrie.
stiripesurse.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus