Stiri de ultima ora

Site-ul oficial al Festivalului de Film Sundance: La apogeul faimei sale, Michael Jackson a început o lungă relaţie cu doi băieţi, de 7 şi 10 ani

Site-ul oficial al Festivalului de Film Sundance:  La apogeul faimei sale, Michael Jackson a început o lungă relaţie cu doi băieţi, de 7 şi 10 ani
Cultura
Leaving Neverland este titlul acestui documentar regizat de Dan Reed şi care se numără printre ultimele producţii incluse în programul Festivalului de film Sundance care va avea loc la Park City (Utah) între 24 ianuarie şi 4 februarie.

"La apogeul faimei sale, Michael Jackson a început o lungă relaţie cu doi băieţi, de 7 şi 10 ani, şi cu familiile acestora. Acum în vârstă de 30 de ani ei îşi prezintă povestea despre cum au fost abuzaţi sexual de Jackson", se poate citi în prezentarea oficială a documentarul postat pe site-ul Sundance.

Regele pop , care a murit în 2009 la 50 de ani de supradoză de medicamente, a fost acuzat în diferite ocazii de faptul de a fi abuzat de minori.

În 2005, el a fost achitat de într-un proces în care era acuzat că ar fi abuzat de un tânăr, în timp ce în 1994 a ajuns la un acord financiar în afara tribunalelor cu familia altui băiat, care îl acuza de acelaşi delict.

Pe lângă Leaving Neverland , organizatorii Festivalului de film Sundance au anunţat includerea în ultimul moment în program a documentarului The Brink , despre Steve Bannon, ultraconservatorul care a lucrat ca strateg şef la Casa Albă pentru preşedintele american, Donald Trump.
stiripesurse.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus