Stiri de ultima ora

Serviciile rent a car în preajma sărbătorilor - ce se schimbă

Serviciile rent a car în preajma sărbătorilor - ce se schimbă
Cultura
Știm prea bine că lucrurile din timp făcute asigură optimizarea unui plan zilnic, săptămânal și așa mai departe.

Actualizat: 28.11.2019 - 14:12

Știm prea bine că lucrurile din timp făcute asigură optimizarea unui plan zilnic, săptămânal și așa mai departe. Înseamnă șansa de a nu grăbi lucrurile, ci de a plănui din timp cum ar trebui să se desfășoare. Dacă scoatem din ecuație stresul și presiunea timpului când lăsăm totul pe ultima sută de metri rezultă decizii mai bine luate și de ce nu chiar și un avantaj financiar, evitând taxarea la urgență.

Se întâmplă și în domeniul rent a car să existe avantaje ale planificării din timp. Acum totul este pe bază de rezervare, cu prioritate fiind cererile de acest gen ce vin din mediul online. Nu vă costă nimic să faceți asta, dar nici să anulați, în cazul în care se va ajunge aici. Agențiile de tip rent a car, cum este spre exemplu Trax Auto Otopeni , şi-au schimbat și mai ales îmbunătățit regulile de funcționare. Totuși ce se schimbă în perioade aglomerate și suprasolicitate cum se întâmplă în luna decembrie spre exemplu?

Ghidul doritorului de a închiria o maşină în perioada sărbătorilor

Una dintre frecventele probleme cu care se confruntă cei interesați de serviciul rent a car ține de lipsa mașinilor disponibile. Asta înseamnă că dacă aveți deja datele sigure despre perioada în care veți închiria, nu ezitați să rezervați. Cu atât mai mult, cu cât acest serviciu vă asigură mașina dorită. Nu veți plăti nimic în plus pentru rezervare. Deși se poate realiza online, prin intermediul paginii oficiale, în cazul în care este necesar puteți face acest lucru cu asistență telefonică, un agent fiind disponibil să vă ajute pentru ce nelămuriri aveți.

Atenție la taxele ascunse. Dacă nu vorbim despre această practică, atunci vorbim despre serviciile extra cerute.

Mașina închiriată vă costă x euro per zi. Dacă numărul de zile crește, taxa per zi scade. Cei de la Trax Auto aplică acest principiu și se pare că este mai avantajos să închiriați vreme de 22 de zile sau mai mult. Dacă veți cere mașina echipată cu alte dotări dorite, atunci taxa se mărește. Aici trebuie să acordați maximum de atenție, pentru că în final prețul pe care îl veți plăti nu este cel afișat măreț pe banerele de publicitate ale firmelor de profil.

În cazul celor de la Trax Auto vorbim despre posibilitatea de a cere laptop, conexiune la internet, GPS, scaun auto pentru copil și multe alte dotări. Toate acestea sunt taxate per zi, la un preț fix. Totodată, puteți cere de ce nu și șofer personal, mai ales dacă trebuie să ajungeți la o destinație unde modul de prezentare va fi eticheta dumneavoastră sau pur și simplu pentru a evita stresul de a conduce într-o seară.

Atenție la preluare și predare. Contractul pe care îl semnați rămâne în vigoare și nu suportă modificări. Cine își asumă să fie șofer este direct răspunzător pentru starea mașinii așa cum o va preda. Dacă ați stabilit când și unde veți prelua și preda mașina, orice modificare va fi supusă taxării. A se lua în evidență și faptul că perioada sărbătorilor este cea în care toată lumea are zile libere sau programul de muncă, așa cum era el cunoscut, suferă modificări. Așadar, întrebați clar în ce condiții puteți prelua sau preda atunci când vă doriți și unde vă doriți.
RomaniaLibera.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus