Stiri de ultima ora

Sean Diddy Combs își schimbă numele în acte. Ce l-a determinat pe rapper

Sean  Diddy  Combs își schimbă numele în acte. Ce l-a determinat pe rapper
Cultura
Rapper-ul american Sean Combs, cunoscut și sub numele de P Diddy, a făcut o cerere pentru a-și schimba numele în Sean Love Combs, în luna octombrie. Vestea aprobării cererii muzicianului a venit într-o perioadă în care muzicianul o plânge pe fosta sa iubită, Kim Porter.

Cântărețul a postat miercuri pe Instagram un mesaj în memoria regretatului model, mamă a trei dintre copiii săi. ”Dacă ai femeia potrivită, te rog, spune-i, spune-i cât poți de repede. Asigură-te că știe. Asigură-te că simte. Cinstește-o. Iubește-o. Pentru că persoanele speciale sunt rare și puține. Și nu toată lume are o a doua șansă. Dă-le azi de știre celor pe care îi iubești. Acum!!!”, scrie Diddy pe pagina lui de Instagram.

Kimberly Porter a murit de pneumonie la domiciliul ei din Los Angeles în noiembrie 2018. Cei doi au format un cuplu începând din 1994 până în 2007, dar cântărețul i-a rămas aproape până la moarte. Cântărețul l-a adoptat pe fiul lui Kim dintr-o relație anterioară, Quincy și i-a avut cu ea pe Christian (născut în 1998), și pe gemenele D Lila Star și Jessie James (născute în 2006).
stiripesurse.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus