Stiri de ultima ora

S-a stabilti juriul Galei HOP

S-a stabilti juriul Galei HOP
Cultura
UNITER a anunţat juriul de concurs pentru ediţia a XXII-a a Galei HOP, care va avea loc între 2 şi 5 septembrie la Constanţa. Cei 50 de concurenţi vor intra în universul Gigi Căciuleanu şi vor fi jurizaţi de Adrian Batista, regizor şi producător TV; Ioana Bogăţan, actriţă; Ada Lupu Hausvater, regizor; Ludmila Patlanjoglu, teatrolog, istoric şi critic de teatru; Liana Tugearu, istoric şi critic de dans.

La Constanţa, juraţii vor alege câştigătorii din acest an pentru următoarele premii: Premiul „Ştefan Iordache”, marele premiu al Galei HOP, Premiul pentru cea mai bună actriţă, secţiunea individual, Premiul pentru cel mai bun actor, secţiunea individual, Premiul „Cornel Todea” pentru cea mai bună trupă de actori, Premiul „Sică Alexandrescu”, Premiul special al juriului.

Gigi Căciuleanu, inspirat de entuziasmat de creativitatea tinerilor actori selecţionaţi la Gala HOP, al cărui director artistic este în acest an, pregăteşte o premieră absolută: On the Roof, pe care o va prezenta la Constanţa, la finalul Galei HOP.

Publicul va decide premiul său şi este aşteptat să participe direct la Gală (Teatrul de Stat Constanţa, Sala Mare) sau să urmărească transmisia livestreaming a celor 4 zile concurs pe site-ul Galei HOP. Joi, 5 septembrie, până la ora 20.00, publicul votează favoriţii online, pe galahop.uniter.ro.

Accesul publicului spectator, în Sala Mare a Teatrului de Stat din Constanţa, este liber şi este permis până la ora 18.30.
adevarul.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus