Stiri de ultima ora

Rock in Rio Lisboa s-a încheiat cu un spectacol de sunet și lumini al DJ-ului suedez Avicii

Rock in Rio Lisboa s-a încheiat cu un spectacol de sunet și lumini al DJ-ului suedez Avicii
Cultura
A șaptea ediție a festivalului Rock in Rio Lisboa, care se desfășoară o dată la doi ani din 2004, s-a încheiat duminică cu repezentațiile DJ-ului suedez Avicii și ale cântăreței braziliene Ivete Sangalo, care a repetat spectacolul pentru a o înlocui pe vedeta americană Ariana Grande, care a acuzat o infecție la gât, relatează EFE.

DJ-ul suedez în vârstă de 26 de ani a susținut la Lisboa unul din ultimele sale spectacole având în vedere că în martie și-a anunțat retragerea temporară pentru a explora și alte domenii de activitate și pentru a avea mai mult timp pentru viața sa privată.

Avicii, pe numele său real Tim Bergling, este cunoscut pentru hituri ca Levels sau Wake Me Up și și-a consolidat cariera din 2013 cu albumele sale de studio, True și Stories , care au ajuns pe primele poziții în topul vânzărilor din Suedia, SUA, Marea Britanie și Germania.

Ivete Sangalo este una din artistele braziliene de succes care și-a repetat spectacolul în fața unei legiuni de fani, între care și numeroși compatrioți, membri ai comunității braziliene din Portugalia. Artista, care a concertat și sâmbătă, a repetat duminică spectacolul pentru a o înlocui pe Ariana Grande, care nu a putut urca pe scenă din cauza unei infecții în gât.

Organizatorii au fost nevoiți să returneze banii spectatorilor care doreau să o vadă pe tânăra vedetă americană pe 29 mai. Este vorba de al doilea incident survenit la festival, după ce vineri trupa Korn nu au putut oferi decât jumătate de oră de concert din cauza unor probleme tehnice.

Rock in Rio, care a fost inaugurat la 19 mai cu Bruce Springsteen cap de afiș, s-a bucurat de prezența trupelor Queen în noua componență, pe 20 mai, Hollywood Vampires pe 27 mai și Maroon 5, pe 28 mai printre alte vedete.

Se estimează că la ediția de anul acesta au participat cel puțin 50.000 de spectatori.

Articole similare :
comments powered by Disqus