Stiri de ultima ora

Regizoarea Adina Pintilie, reacţii după marele premiu de la Berlinală, la Adevărul Live, de la ora 14:00

Regizoarea Adina Pintilie, reacţii după marele premiu de la Berlinală, la Adevărul Live, de la ora 14:00
Cultura
Regizoarea Adina Pintilie, câştigătoarea premiului pentru debut şi a Ursului de Aur la Festivalul de Film de la Berlin, pentru filmul ”Touch Me Not”, vine de la ora 14.00, la Adevărul Live, pentru a vorbi despre film şi despre reacţiile pe care le-a primit în legătură cu acesta.

INTRĂ ÎN DISCUŢIE

Pe 24 februarie, „Nu mă atinge-mă / Touch Me Not”, lungmetrajul de debut al Adinei Pintilie, a câştigat, trofeul Ursul de Aur al celei de-a 68-a ediţii a Festivalului de Film de la Berlin. Pelicula a obţinut şi premiul special pentru cel mai bun lungmetraj de debut. Întreaga echipă a filmului a urcat pe scenă, iar regizoarea Adina Pintilie a mulţumit tuturor celor care au ajutat la realizarea filmului.

Vădit emoţionată, Adina Pintilie a spus pe scena galei: „Nu ne aşteptam la asta. Este foarte important acest premiu, pentru că ne-ar plăcea ca dialogul pe care îl propune filmul să ajungă peste tot în lume. Îi invităm pe spectatori la dialog. Mulţumesc întregii echipe pentru încrederea arătată în această lungă călătorie. Multumesc juriului şi festivalului”. 

Regizoarea vine la Adevărul Live pentru a explica despre ce este filmul, pentru cine este, despre experienţa de la Berlinale, dar  şi când va putea fi văzut în cinematografele româneşti. 
adevarul.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus