Stiri de ultima ora

Reacție din Biserica Ortodoxă Română, după incendiul care a mistuit catedrala Notre-Dame: Orice naţiune are un simbol. Când arde simbolul, totul se ruinează

Reacție din Biserica Ortodoxă Română, după incendiul care a mistuit catedrala Notre-Dame:  Orice naţiune are un simbol. Când arde simbolul, totul se ruinează
Cultura
"Orice naţiune are un simbol. Când arde simbolul, totul se ruinează. Ca unul care a trăit în Paris, sunt solidar cu poporul francez, care iubeşte frumos şi nefandosit un simbol. Vive la France!", a spus Ignatie.

Imediat după ce preşedintele Franţei a declarat pe contul său de Twiter "la fel ca toţi compatrioţii noştri, sunt trist în această seară să văd cum arde această parte din noi", episcopul Huşilor a spus într-o postare pe Instagram că Emmanuel Macron, "preşedintele unei ţări declarat laice, iubeşte mai mult catedralele decât spitalele", făcând astfel referire la cei care contestă construirea Catedralei Mântuirii Neamului în România.

Catedrala Notre-Dame din centrul Parisului a fost cuprinsă luni de flăcări, într-un incendiu puternic care a distrus celebrul monument parizian, unul dintre cele mai vizitate obiective turistice ale Franţei.
stiripesurse.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus