Stiri de ultima ora

Rapperul Kendrick Lamar, cele mai multe nominalizări la MTV Video Music Awards

Rapperul Kendrick Lamar, cele mai multe nominalizări la MTV Video Music Awards
Cultura
Premiul la categoria Artistul anului va fi disputat atât de artiști cât și de artiste, după ce canalul american a decis să renunțe la distincția de gen care exista în categorii. Patru bărbați — Kendrick Lamar, The Weeknd, Bruno Mars și Ed Sheeran — și două femei — Ariana Grande Lorde — sunt pe listă pentru a obține acest titlu.

Pentru prima dată la toate categoriile nu se va mai face distincție între bărbați și femei. MTV a explicat că rolul său este de a sparge barierele și s-a bucurat de reacții pozitive când a suprimat categoriile de gen pentru MTV Movie și TV Awards în acest an, scrie AFP.

Postul a anunțat, de asemenea, crearea unei noi categorii, Cea mai bună luptă împotriva sistemului , pentru a saluta clipurile care îi inspiră pe spectatori și se ridică împotriva nedreptății .

Primii candidați sunt John Legend cu Surefire , care abordează sentimentele anti-imigranți și anti-musulmani din Statele Unite, precum și Immigrants: We Get the Job Done din musicalul de succes Hamilton . În cursa pentru această nouă categorie intră și Black SpiderMan al rapperului Logic și Light al lui Big Sean, care abordează discriminarea rasială, Scars to your Beautiful a Alessiei Cara despre imaginea de sine și Stand Up/ Stand N Rock #NoDAPL al rapperului Taboo, împotriva conductei Dakota Acces.

La această ediție este notabilă absența puternicului cuplu muzical Beyonce și Jay-Z, care nu au lansat nicio piesă în perioada de eligibilitate, 25 iunie 2016 — 23 iunie 2017, remarcă Reuters. Cel mai recent album al lui Jay-Z "4:44", care a s-a bucurat de recenzii pozitive, a ratat termenul limită, fiind lansat la 30 iunie.

Câștigătorii vor fi aleși de fani care trebuie să-i voteze pe site-ul www.vma.mtv.com .

Articole similare :
comments powered by Disqus