Stiri de ultima ora

Primetime Emmy 2019 - Organizatorii au în vedere o gală fără gazdă

Primetime Emmy 2019 - Organizatorii au în vedere o gală fără gazdă
Cultura
Cea de-a 71-a gală de decernare a trofeelor Primetime Emmy, care va avea loc pe 22 septembrie la Los Angeles, ar putea urma modelul ceremoniei Oscar de anul acesta şi să se desfăşoare fără o gazdă.

Aceasta este principala opţiune a organizatorilor, Television Academy, şi a reţelei Fox, care transmite evenimentul.

Variety citează surse care spun că anul acesta este foarte posibil ca gala să nu aibă o gazdă. Va fi pentru prima dată din 2003, când a fost transmisă tot de Fox. Totuşi, nimic nu este decis, conform News.ro.

Nominalizările pentru premiile Emmy de anul acesta vor fi anunţate pe 16 iulie şi este posibil ca atunci Academia şi producătorii Don Mischer Prods. şi Done+Dusted să ia o hotărâre.

Este aşteptat ca show-uri precum „Game of Thrones” şi „Veep” ale HBO, „The Big Bang Theory” al CBS şi „Broad City” al Comedy Central să obţină mai multe nominalizări.

Cum cifrele de audienţă pentru gala Oscar de anul acesta s-au îmbunătăţit, cu 12% per ansamblu, este posibil ca acest lucru să fi inspirat şi organizatorii ceremoniei Primetime Emmy.

Ultima dată când gala a fost transmisă de Fox a fost în 2015, iar Andy Samberg („Brooklyn Nine-Nine”) a fost gazda.

În afară de anul 2003, evenimentul a avut loc fără gazdă în 1998 (transmis de NBC) şi în 1975 (transmis de CBS).

Gala premiilor Emmy din 2018 a fost urmărită de 10,2 milioane de americani, aceasta fiind cea mai scăzută audienţă din toate timpurile pentru eveniment.
stiripesurse.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus