Stiri de ultima ora

PREMIERE DE WEEKEND: Filmul biografic Marshall și thrillerul The Foreigner , printre noutățile de pe ecranele nord-americane

PREMIERE DE WEEKEND: Filmul biografic   Marshall   și thrillerul   The Foreigner  , printre noutățile de pe ecranele nord-americane
Cultura
Filmul biografic Marshall , thrillerul The Foreigner , dar și povestea vieții controversatului creator al Wonder Woman din Professor Marston and the Wonder Women sunt cele mai așteptate premierea din acest week-end în cinematografele nord-americane, potrivit EFE și IMDB.

Filmul biografic Marshall , în regia lui Reginald Hudlin, avându-i în distribuție pe Chadwick Boseman, Josh Gad și Kate Hudson, spune povestea lui Thurgood Marshall, primul judecător de culoare de la Curtea Supremă americană și luptător pentru drepturile civile ale persoanelor de culoare. Filmul relatează un episod de la începuturile carierei lui Marshall, pe când era un tânăr avocat care pleda cauza unui bărbat de culoare acuzat de angajatoarea sa de agresiune sexuală și tentativă de omor.

În horrorul Happy Death Day , o adolescentă retrăiește în buclă ziua în care a fost omorâtă până când află identitatea criminalului. Filmul este regizat de Christopher Landon, scenaristul mai multor producții de gen — Paranormal Activity: The Marked Ones (2014), Disturbia (2007) — și îi are în rolurile principale pe Jessica Rothe, Israel Broussard și Ruby Modine.

Luke Evans, Rebecca Hall și Bella Heathcote sunt protagoniștii filmului Professor Marston and the Wonder Women , în regia Angelei Robinson, care relatează povestea procesului de creație a eroinei de benzi desenate Wonder Woman și a creatorului acesteia, psihologul William Moulton Marston, prins într-un complicat triunghi poliamoros, între soție și amantă.

Inspirat din fapte reale, Breathe este povestea de dragoste dintre Robin și Diana Cavendishdin, doi tineri curajoși care nu se dau bătuți în fața unei bolii necruțătoare care îl lasă pe Robert paralizat la 28 de ani. Breathe este debutul regizoral al actorului Andy Serkis și îi are în rolurile principale pe Andrew Garfield și Claire Foy.
www.agerpres.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus