Stiri de ultima ora

Ozzy Osbourne: Nu sunt pe moarte, mă recuperez. Doar că durează ceva mai mult decât s-a crezut

Ozzy Osbourne:  Nu sunt pe moarte, mă recuperez. Doar că durează ceva mai mult decât s-a crezut
Cultura
Cântărețul de rock britanic Ozzy Osbourne și-a amânat pentru a doua oară turneul european, dar a subliniat că nu este pe moarte și nici nu se retrage de pe scenă, deși, de un an, starea sănătății sale este proastă, potrivit Reuters, scrie Mediafax.

Osbourne a fost internat de mai multe ori pe parcursul ultimului an, după ce, în urma unei căzături, a fost supus unei intervenții chirurgicale pe coloana vertebrală, apoi a suferit de pneumonie, complicații după o gripă și o infecție la o mână. Presa a ajuns să speculeze că acesta este pe moarte.

Osbourne a mai spus că este "plictisit de moarte" pentru că stă toată ziua în pat, dar că trebuie să aibă răbdare.

Turneul No More Tours 2 a mai fost amânat o dată. Concertele europene au fost reprogramate din ianuarie 2020. Concertele din America de Nord vor debuta în mai 2020, potrivit promotorului turneului, Live Nation.

După ce a plecat din trupa Black Sabbath - pe care a înființat-o, în 1968, alături de chitaristul Tony Iommi, basistul Geezer Butler şi toboşarul Bill Ward -, Ozzy Osbourne şi-a construit o carieră de succes în calitate de artist solo. Albumul "No More Tears", lansat de Ozzy Osbourne în 1991, a primit patru discuri de platină în SUA şi a avut parte de o primire călduroasă din partea publicului şi a criticilor. Următoarele albume - "Ozzmosis" (1995), "Down to Earth" (2001), "Under Cover" (2005), "Black Rain" (2007), deşi nu au mai avut acelaşi succes de public, au fost bine primite de critica de specialitate.

În total, Osbourne a lansat 11 albume de studio solo. De-a lungul carierei, a primit, printre altele, o stea pe Hollywood Walk of Fame, un Global Icon Award la gala MTV Europe Music și un Ivor Novello Award pentru munca sa de compozitor.

În anii 2000, Osbourne a devenit și star de reality show, apărând împreună cu familia sa în emisiunea "The Osbournes". De asemenea, alături de Jack Osbourne, fiul său, a apărut în emisiunea TV "Ozzy & Jack s World Detour".
stiripesurse.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus