Stiri de ultima ora

Oliver Stone: Nu intenționez să fac un film despre Trump, chiar dacă oamenii sunt fascinați de el

Oliver Stone: Nu intenționez să fac un film despre Trump, chiar dacă oamenii sunt fascinați de el
Cultura
Cunoscutul cineast Oliver Stone, care a regizat Wall Street în care apare și Donald Trump în câteva scene editate, a declarat că nu intenționează să facă un film despre președintele ales, scrie sâmbătă portalul The Hollywood Reporter.

Oamenii sunt fascinați de el (Trump — n.r.), însă eu nu sunt , a spus Oliver Stone la Festivalul de film Los Cabos din Mexic. Ce m-a impresionat cel mai mult la Trump este încrederea pe care o are în forțele proprii, ceea ce trebuie să recunosc că eu nu am avut niciodată , a mai spus regizorul.

Stone, care a câștigat trei Oscaruri pentru regie, a realizat filme biografice despre George W. Bush și Richard Nixon, însă susține că nu este interesat să facă un film despre președintele ales al SUA. Cineastul a adăugat că cel mai recent film al său, Snowden , nu a generat interes pentru corporațiile care dețin studiourile de la Hollywood pentru că acestea cooperează cu guvernul federal pentru aprobarea proiectelor de fuziune, precum cel al recentei fuziuni AT&T — Time Warner. Este vorba de tăcere, pur și simplu nu îți fac filmul , a mai spus Oliver Stone reporterilor aflați la conferința de presă în resortul Los Cabos. Singurul motiv pentru care filmul Snowden a fost făcut este datorită francezilor și germanilor care l-au sprijinit , a subliniat Oliver Stone.
www.agerpres.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus