Stiri de ultima ora

Numeroase celebrități din showbiz i-au adus un ultim omagiu actorului Jerry Lewis

Numeroase celebrități din showbiz i-au adus un ultim omagiu actorului Jerry Lewis
Cultura
Nancy Sinatra, Carol Burnett, Jim Carrey, Joan Collins și Jimmy Kimmel se numără printre numeroasele celebrătăți din industria de divertisment care i-au adus un ultim omagiu duminică actorului Jerry Lewis, considerat o legendă a comediei americane, informează Reuters.

Jerry Lewis, care a reușit să transforme un stil unic de comedie facilă într-o carieră îndelungată și de mare succes, ce a inclus numeroase filme și spectacole umoristice, grație cărora a devenit o prezență constantă în calendarul american prin teledonul său organizat în fiecare an în Statele Unite de Labor Day (Ziua Muncii), a murit în Las Vegas, duminică, la vârsta de 91 de ani.

După anunțul referitor la decesul artistului, numeroase personalități din industria de divertisment americană și-au exprimat regretul prin intermediul unor mesaje publicate pe Twitter sau în interviuri acordate unor posturi de televiziune.

Nancy Sinatra, fiica lui Frank Sinatra, a publicat pe Twitter următorul mesaj: "Dragă Jerry, tatăl meu va fi la fel de fericit să te vadă pe cât sunt eu de tristă să văd că ai plecat dintre noi. Să îl îmbrățișezi și din partea mea. Te voi iubi pentru totdeauna".
www.agerpres.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus