Stiri de ultima ora

Noul serial Beverly Hills, 90210 va fi lansat pe 7 august

Noul serial  Beverly Hills, 90210  va fi lansat pe 7 august
Cultura
Noul serial "Beverly Hills, 90210" va fi lansat pe 7 august, a anunțat televiziunea americană Fox, care a comandat șase episoade în continuarea poveștii difuzate la începutul anilor 1990, potrivit Mediafax.

Miniseria îi va avea în distribuţie pe majoritatea actorilor din seria originală, jucând "versiuni actualizate ale personajelor lor", potrivit Fox.

Din distribuție nu face parte un actor simbol al producţiei, Luke Perry, care a murit din cauza unui accident cerebral, în luna martie, la vârsta de 52 de ani.

Chris Alberghini și Mike Chessler scriu scenariul și vor fi producători executivi pentru noua serie.

Serialul "Beverly Hills 90210" a rulat timp de 10 sezoane pe postul Fox, în perioada 1990 - 2000, şi a devenit una dintre cele mai populare producţii ale acestui post de televiziune. Serialul a lansat carierele protagoniştilor săi, actorii Jason Priestley, Luke Perry, Jennie Garth, Tori Spelling, Brian Austin Green şi Shannen Doherty. Postul CW a lansat o continuare a acestui serial, intitulată "90210", în anul 2008, în care Jennie Garth, Shannen Doherty şi Tori Spelling şi-au reluat rolurile interpretate în serialul original. Serialul "90210" a fost difuzat timp de cinci sezoane.
stiripesurse.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus