Stiri de ultima ora

Noul album al lui DJ Khaled, în fruntea clasamentului celor mai bine vândute albume din SUA

Noul album al lui DJ Khaled, în fruntea clasamentului celor mai bine vândute albume din SUA
Cultura
Noul album al lui DJ Khaled, "Major Key", a detronat albumul rapperului canadian Drake "Views" din fruntea clasamentului celor mai bine vândute albume din Statele Unite, o premieră pentru producătorul american de hip-hop, a cărui carieră a luat un nou avânt în ultimele luni, relatează AFP.

Ultimul său album, al nouălea din cariera sa muzicală, s-a vândut în 95.000 de exemplare în săptămâna încheiată joi, clasându-se pe primul loc în topul Billboard, potrivit cifrelor publicate duminică de compania Nielsen Music.

"Major Key" își datorează succesul numeroaselor vedete rap cu care muzicianul a colaborat la acest album, printre care Jay-Z, Drake, Kendrick Lamar sau Nicki Minaj.

DJ Khaled, 40 de ani, colaborează de mai mulți ani cu stele ale rapului, însă nu a înregistrat niciodată un asemenea succes cu vreunul dintre albumele sale.

Pe numele său real Khaled Mohamed Khaled, producătorul născut din părinți palestinieni, care a crescut în Orlando, Florida, este unul dintre cei mai influenți musulmani din industria muzicală americană.

Albumul lui Drake "Views" s-a clasat pe prima poziție a clasamentului Billboard timp de 12 săptămâni ne-consecutive și a devenit cel mai bine vândut album din 2016 în Statele Unite.
www.agerpres.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus