Stiri de ultima ora

"No Time To Die" - tema celui de-al 25-lea film din seria "James Bond" a fost lansată. Interpretă este Billie Eilish, revelația momentului în industria muzicală

No Time To Die - tema celui de-al 25-lea film din seria James Bond a fost lansată. Interpretă este Billie Eilish, revelația momentului în industria muzicală
Cultura
"No Time To Die" - tema celui de-al 25-lea film din seria "James Bond" a fost lansată. Interpretă este Billie Eilish, revelația momentului în industria muzicală

Cântăreaţa americană Billie Eilish a lansat piesa "No Time To Die", tema celui de-al 25-lea film din seria "James Bond". Noul cântec al artistei în vârstă de 18 ani, marea câştigătoare a Premiilor Grammy de anul acesta, este o baladă.

Billie Eilish

Piesa a fost lansată la miezul nopţii, odată cu un trailer care adaugă noi cadre din filmul cu Daniel Craig în rol principal.

Billie Eilish va interpreta pentru prima dată live melodia la Gala Brit Awards de săptămâna viitoare, acompaniată de compozitorul Hans Zimmer şi de Johnny Marr, fost chitarist al "The Smiths", notează News.ro .

Filmul "No Time To Die" este regizat de Cary Joji Fukunaga, care a mai semnat, între altele, primul sezon al "True Detective" (HBO) şi "Maniac" (Netflix). Fukunaga a preluat regia după ce Danny Boyle ("Trainspotting", "Slumdog Millionaire", "Yesterday") a renunţat în urma unor "neînţelegeri creative".

"No Time To Die" va fi lansat pe 2 aprilie în Marea Britanie şi pe 8 aprilie în Statele Unite.

Producţia a fost filmată în Jamaica, Anglia, Italia şi Norvegia. Este ultimul film "James Bond" în care joacă Daniel Craig.

Cel mai recent film din franciza "James Bond", "Spectre", a fost lansat în 2015 şi a generat încasări de peste 880 de milioane de dolari.
www.tvrinfo.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus