Stiri de ultima ora

Nicole Kidman, despre mariajul cu Tom Cruise: M-am măritat din dragoste, dar fiind căsătorită cu un bărbat foarte puternic m-a ferit să fiu hărţuită sexual

Nicole Kidman, despre mariajul cu Tom Cruise:  M-am măritat din dragoste, dar fiind căsătorită cu un bărbat foarte puternic m-a ferit să fiu hărţuită sexual
Cultura
Actriţa Nicole Kidman a vorbit despre relaţia cu fostul ei soţ, actorul Tom Cruise, într-un articol scris pentru New York Magazine, publicat online luni, în care spune că mariajul cu el a protejat-o de hărţuirea sexuală, scrie news.ro.

Cei doi actori s-au căsătorit în 1990, după ce s-au cunoscut pe platourile de filmare la „Days of Thunder”. Cuplul - care a adoptat o fată, Isabella, acum în vârstă de 25 de ani, şi un băiat, Connor, în prezent în vârstă de 23 de ani - a divorţat în 2001.

„M-am măritat din dragoste, dar fiind căsătorită cu un bărbat foarte puternic m-a ferit să fiu hărţuită sexual. Munceam, dar eram foarte ferită. Iar când am ieşit din asta, la 32 - 33 de ani, era ca şi când trebuia să mă maturizez”, a mai scris actriţa.

Acum în vârstă de 51 de ani, Kidman - care are două fiice cu Urban, Sunday şi Faith, de 10, respectiv 7 ani - a mărturisit că a avut parte de „momente #MeToo” în ciuda protecţiei pe care a simţit-o în timpul căsniciei cu Cruise.

„Desigur, am avut momentele mele #MeToo - de când eram mică. Dar vreau să le expun aici? Nu. Reies ele din munca mea? Absolut”, a adăugat ea. Actriţa a mai spus că nu face referire doar la hărţuirea sexuală, ci la întregul sistem al vieţii, la pierderi şi moarte.

Kidman va juca în filmul despre fostul şef al Fox News, Roger Ailes, rolul reporteriţei Gretchen Carlson, care l-a acuzat pe CEO de comportament sexual neadecvat.
stiripesurse.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus