Stiri de ultima ora

Mick Jagger, în primul interviu acordat după intervenţia suferită pe cord: Mă simt destul de bine

Mick Jagger, în primul interviu acordat după intervenţia suferită pe cord:  Mă simt destul de bine
Cultura
Mick Jagger, solistul trupei The Rolling Stones, a declarat, în primul interviu acordat după intervenţia suferită pe cord în luna aprilie, că se simte destul de bine şi că repetă mult pentru viitorul turneu al grupului, potrivit news.ro.

În prezent, el se pregăteşte să revină pe scenă în turneul american „No Filter” al trupei The Rolling Stones, care va debuta pe 21 iunie, la Chicago.

„Mă simt destul de bine”, a spus artistul în vârstă de 75 de ani pentru podcast-ul Q107 Daily Derringer, citat de People. „Am repetat mult în ultimele săptămâni”.

Muzicianul britanic a precizat că face gimnastică pentru a se menţine în formă înainte de repetiţiile cu restul trupei.

„Nu merg în turneu tot timpul, 12 luni pe an. Când eşti tânăr, asta faci. Acum petrec trei sau patru luni pe drum pe an şi pare să fie un echilibru bun”, a explicat Jagger.

Despre recuperarea lui Jagger, chitaristul Keith Richards a declarat recent pentru The Sun că nu se aştepta la altceva din partea partenerelui său de trupă.

„A trecut prin asta foarte uşor. Este într-o condiţie extraordinară. Pare să nu fie nicio problemă. (...) Nu a existat niciun dubiu că o vom lua de la capăt curând”, a spus Richards.

Jagger a fost supus, la un spital din New York, unei intervenţii minim invazive la inimă pentru înlocuirea unei valve.
stiripesurse.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus